英语周报七年级新目标(YCE)

英语周报七年级新目标(YCE),我们目前整理分享关于英语周报七年级新目标(YCE)及其参考答案,2如需答案 请关注微信公众号:趣找答案/直接访问www.qzda.com(趣找答案)

英语周报七年级新目标(YCE)

1、英语周报七年级新目标(YCE)

2、《学生英语报》答案八年级下册英语

3、高三英语双语报2022-2023第十九期

19.If you see someone drowning,speed is very important.Once you get him out of the water,if he isn't breathing,you have four minutes before his brain is completely destroyed.Support his neck,tilt(使翘起)his head back and press his chin(下巴)upwards.This stops the tongue blocking the airway in the throat and is sometimes enough to get him breathing again.If that doesn't work,start mouth-to-mouth breathing.Press his nostrils(鼻孔)together with your fingers.Open your mouth and take a deep breath.Blow into his lungs until his chest rises,then remove your mouth and watch his chest fall.Repeat twelve times a minute.Keep doing until help arrives.
To bring a child back to life,keep your lips around his mouth and nose and gently blow into his mouth.Give the first four breaths as quickly as possible to fill the blood with oxygen.If,in spite of your efforts,he starts turning a blue grey color,you can feel no pulse(脉搏),then pressing is the last chance of saving his life.
With arms straight,rock(摇动)forwards,pressing down on the lower half of the breastbone.Don't be too hard or you may break a rib(肋骨).Check how effective you are seeing if his color improves or his pulse becomes independent to your chest pressing.If this happens,stop the pressing.Otherwise continue until  rescue arrives.

31.This passage is mainly aboutB.
A.how to save people out of the water
B.how to give first aid to people who are drowning
C.how to do mouth-to-mouth breathing
D.how to save a child from a river
32.Once you get a drowning man out of the water,if he isn't breathing,you must firstA.
A.get him breathing again
B.take him to the nearest hospital as soon as possible
C.find someone to help you
D.call the First Aid Centre
33.In the last paragraph,the word"rescue"meansC.
A.breath      B.doctor    C.help    D.pulse
34.If the drowning boy has no pulse,D.
A.pressing his chin upwards is enough to get him breathing again
B.blowing air into his mouth is sure to save his life
C.pressing his nostrils together with your fingers can work
D.pressing his chest is the last chance of saving his life
35.Which of the following statements is true?A
A.If a man fails to breathe for four minutes,his brain will be completely destroyed.
B.If you see someone drowning,you must give him mouth-to-mouth breathing.
C.Don't stop pressing his chest,if the drowning man starts breathing again.
D.When pressing,you can do it as hard as you can. 试题答案

分析 本文是一篇科教类阅读,文章主要讲的是当有人溺水时该如何第一时间施救.

解答 31-35   BACDA
32题答案:B考查主旨大意,文章主要讲的是当有人溺水时该如何第一时间施救;故本题答案为B选项.
33题答案:A考查细节推理,根据文章中的This stops the tongue blocking the airway in the throat and is sometimes enough to get him breathing again.这能够避免舌头阻碍喉咙里的气管而且有时候足以使他恢复呼吸.可知本题答案为A选项.
34题答案:C考查细节推理,根据最后一段中的If this happens,stop the pressing.Otherwise continue until  rescue arrives.(如果脉搏正常了就停止按压,否则继续直到___过来)可知我们做的是急救,最终还是要等待救援人员的到来;故本题中rescue的意思是"帮助",因此本题答案为C选项.
35题答案:D考查细节推理,根据文章二三段的you can feel no pulse(脉搏),then pressing is the last chance of saving his life.With arms straight,rock(摇动)forwards,pressing down on the lower half of the breastbone.如果你感觉不到脉搏那么按压将是最后挽救性命的机会.胳膊伸直、向前摇、按压胸骨的下部分.可知本题答案为D选项.
36题答案:A考查细节推理,根据文章第一段的Once you get him out of the water,if he isn't breathing,you have four minutes before his brain is completely destroyed.一旦你把他从水里救出来,如果他没有呼吸那么在他的大脑完全损坏之前你有四分钟的时间.可知本题答案为A选项.

点评 本文是一篇科教类阅读,题目涉及多道细节理解题,做题时结合原文和题目有针对 性找出相关语句进行仔细分析,结合选项选出正确答案.推理判断也是要在抓住关键句子的基础上合理的分析才能得出正确的答案.

根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为

多余选项。

Winter begins in the north on December 22nd.People and animals have been doing what they always do to prepare for the colder months, Sqzeirrels, for example, have been busy gathering nuts from trees. 1.They examined differences between red squirrels and gray squirrels in the American state of Indiana. The scientists wanted to know how these differences could affect the growth of black walnut(黑胡桃)trees2. The black walnut tree is also a central part of some hardwood forests.

Rob Swihart of Purdue University did the study with Jake Goheen, a former Purdue student nowat the University of New Mexico. The two researchers estimate that several times as many walnuts grow when gathered by gray squirrels as compared to red squirrels.Gray squirrels and red squirrels do not store nuts and seeds in the same way. Gray squirrels bury nuts one at a time in a number of places.3. So some nuts remain in the ground. Conditions are right for them to develop and grow the following spring.Red squirrels, however, store large groups of nuts above ground.

4.But Professor Swihart says their numbers began to decrease as more forests were cut for agriculture. Red squirrels began to spread through the state during the past century. The researchers say red squirrels are native to forests that stay green all year, unlike walnut trees. They say the cleaning of forest land for agriculture has helped red squirrels invade(涌入)Indiana.5.

A. Gray squirrels are native to Indiana.

B. But they seldom remember where they buried every nut.

C. Red squirrels bury nuts in a different way.

D. The black walnut is the nut of choice for both kinds of squirrels.

E. Jake Goheen calls them a sign of an environmental problem more than a cause.

F. Scientists are worried that they will drive away the gray squirrels.

G. Well, scientists have been busy gathering information about what the squirrels

do with the food they collect.